Povezani proizvodi
Detaljan opis proizvoda
Zašto i gdje koristiti jastuk?
Jastuci za stolice ili namještaj vani uvjecavaju komfor tijekom sjedenja. Idealni su za drvene stolice bez tapaciranog sjedala. Jastuk uvjecava udobnost, jemči mekocu a tijekom dugih noci spriječava brz prodor hladnoce. Dapače, izvrstan su detalj u interijeru, zahvaljujuci širokoj ponudi boja i dezena lagano cete ih uklopiti sa ostalim namještajem. Druga prednost je, neosporno, zaštita od nečistoce i habanja.
Od čega su jastuci izradjeni i čime su punjeni?
Na tržištu se nudi velika količina jastuka. Najčešce korišcen tekstil je pamuk ili mikrovlakno. Prirodan pamuk se odlikuje visokim svojstvom absorbcije i dugim životnim vijekom, a mikrovlakno svojom jedinstvenom finocom i brzim sušenjem. Donja strana može biti kod nekih tipova jastuka, izradjena od netkanog tekstila. Tekstilna presvlaka je punjena molitanom debljine od 1,5cm do 10 cm, eventualno drugim materijalom. Koristi se vecinom molitan na komad ili mrvljen.
Smijem li ih prati i glačati?
Da. Jastuke od pamuka i mikrovlakna punjene molitanom možete prati u perilici. Idealno na 30°C, maksimalno 40°c na programu za ručno pranje. Poslije pranja ostavite jastuke da se osuše, najbolje povješene. U slučaju nedovoljnog sušenja moglo bi doci do pojave plijesni i gubitka svojstava tekstila. Kod uporabe vani mogu se impregnirati specijalnim sredstvima.
Kako jastuk pričvrstiti uz stolicu?
Jastuk cete lagano pričvrstiti uz naslon stolice pomocu traka. Trake su čvrsto prišivene s jedne strane jastuka. Trake jemče savršeno pričvršcivanje ali, takodjer, jednostavno skidanje. Veličinu jastuka uvijek prilagodite dimenziji sjedala stolice.
Dalji parametri
Kategorija: | Jastuci za stolice |
---|---|
EAN: | 8596605041613 |
? Boja: | Ljubičasta |
? Materijal ispuna: | 100% poliester |
? Površinski materijal: | 100% poliester |
? Dimenzije: | 39 x 36 cm |
? Širina: | 36 cm |
Duljina: | 39 cm |
Također ćete pronaći u kategoriji
Ne propustite ništa!!
Dogodki s popusti, kuponi, novice in nasveti za boljše življenje redno v vašem elektronskem predalu.

Hvala vam na prijavi. Molimo potvrdite pretplatu putem e-maila koji ste primili.
Vaša email adresa nije upisana u bazu podataka.
Be the first who will post an article to this item!